Choose your language: English | Dansk
 


08.03 - 2010


 
FORÅR!
 

12 grader og sol i New York i dag og fuglepip og almindelig kuller ...
Bulbjerg godt anmeldt ikke bare i Time Magazine men også i Bookslut (!) og Library Journ...Se alle nyheder »

ALTING BLINKER

Digte

Digte der handler om at høre til og det modsatte, om stedbundethed, hjemløshed og fremmedhed. Der kredses om steder og tider, både livsaldre og historisk tid. Bogen er skrevet i New York, men handler også om Danmark og de tidligere danske kolonier, Grønland og de Vest Indiske øer, og dermed om magtforhold og hierakier.

Bogen er betrukket med sølvfolie og første oplag fås både med pink og hvidt print. 2. oplag er med grønt print og 3. oplag med orange print.

 

"En stor og rig digtsamling"
POLITIKEN

 

"Tvinger læseren til at samtænke national og global historie, det kendte og ukendte, det personlige og kollektive. Jeg behøver vel ikke at skrive at Alting blinker har mine varmeste anbefalinger."
JYLLANDS-POSTEN

 

"Aidts digtning er på én gang sanselig og reflekterende, billedrig og faktuel, frit associerende og stramt struktureret, barnligt-naiv og voksen-besindig, eksotisk og enkel, erotisk og barsk - til stor fryd."
INFORMATION

 

"Alting blinker er ingen nok så god undskyldning for at kunne skrive videre, det er næste station allerede, viljefast lysende på prærien, og forude venter utålmodigt hvad som helst."
WEEKENDAVISEN

 

"Et fremragende eksempel på Naja Marie Aidts evne til at blande de samfundsmæssige og eksistentielle kort og skabe en virkningsfuld moderne politisk digtning på sine helt personlige præmisser."
BERLINGSKE TIDENDE

 Læs digt 1 »
Læs digt 2 »
Læs digt 3 »

Køb bogen »